4M Restaurant
21.03.2023
Polievky formou bufetu:
Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)
Šošovicová kyslá so zemiakmi (7)
MENU 1:
130gr Bravčový perkelt zjemnený kyslou smotanou, cestovina (180gr) (1,3,7,15) 5.90€
MENU 2:
130gr Kurací gordon blue z pŕs, pečené zemiaky (200gr),
domáca tatarská omáčka (50gr) (1,3,7,10) 5.90€
MENU 3:
300gr Bolonske lasagne s teľacím ragú, zapečené syrom,
preliate rajčinovou omáčkou s bazalkou (1,3,7,15) 5.90€
MENU 4:
300gr Pohánkové rizoto s brokolicou, balkánskym syrom a
sušenými rajčinami (7,15) 5.90€
Alergény:
1-lepok,2-kôrovce,3-vajcia,4-ryby,5-arašidy,6-sója,7-mlieko,
8-orechy,9-zeler,10-horčica,11-sezam,12-oxid siričitý,
13-vlčí bob,14-mäkkýše, 15-paradajky
Pôvod mäsa: bravčové- maďarsko, nemecko,
kuracie- maďarsko, slovensko
hovädzie- maďarsko, nemecko, španielsko